Bir bayram düşünün…

Tam da doksanlı yıllardan ve İçinde Büyükorhan olsun… Bir bayram düşünün bir köşesinde curlangaça binmek için bekleyen heyecanli yürekler …Binenlerin de sevinç çığlıkları olsun… Bir bayram düşünün Harmanlar yolunda bir aşağı bir yukarı tur atan insanlar ..Hepsinin umut dolu hayalleri olsun… Varsın bu bayram da çekirdek ve kolalar sevdigimizden değil de bizden olsun yeterki sevdiklerimiz yanımızda olsun…

Bir bayram düşünün dışarda son ses Sezen Aksu çalsın.. “Hadi bakalım kolay gelsin” desin tüm gönüllere .. Vee Öyle bir yer etsin ki o şarkı bizde hep bayramı hatırlatsin yıllar geçse bile..

Sanırdım ki bir tek benim zamanımin bayramları güzel… Sanırdım ki bir ben böyle anılar biriktirdim…Ahh keşke eskiden de şimdiki gibi etkinlikler olsaydı Büyükorhan’da.

Eee O zamanlar BÜGED ‘mi vardı.. Duydum ki Zakkum’u getirtiyormuş bu bayram..

Ne de iyi etmiş BÜGED …
Koca yaz Ankara’nın bağları ile oynadik… Zahidem ile efkarlandik düğünlerde…Azcik da coşalım …Hava atalım Zakkum ile..Evet ne de iyi etmiş BÜGED in gençleri… Eminim şimdiki gençlerin yıllar sonra ceplerinde bir dolu anısı kalacak …Yüzde bir küçük gamze ile…
Öyle yaşıma bakmayın eskiyi anlattım diye..
Bayramın 3. günü en ön sırada yerimi alırım bayram yerinde .. Kim bilir belki de Zakkum’ dan imza bile alırım şu çantamdan çıkarmadığım defterin bir köşesine…Ben anı biriktirmeye devam.. BÜGED de daha büyük projelere devam.
Yolu hep açık olsun.

Kim bilir BÜGED sayesinde belki bir bayram Tarkan dan imza alır hatta belki selfie bile çeker de atarız şuraya.

İlkay Maral Turhan – Ağustos 2018

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir