Geleceğimize dokunmak istiyoruz

Değerli Güney Bursa okuyucuları!
Üniversitelerimiz yeni bir eğitim yılına başladı. Ülkemizde en pahalı alanlardan biri de hiç şüphesiz eğitimdir. Yüksek öğrenim gören binlerce öğrencimiz ve velileri bu zorluğu aşabilmek için çeşitli arayışlara girişmiştir.
Bu nedenle çok sayıda öğrencimiz derneğimizden burs talebinde bulundu. DAĞDER olarak, yıllardır maddi nedenlerden eğitimde zorluklar yaşayan öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz.
Dernek olarak burs çalışmamızı çok önemsiyoruz. Çünkü,
GELECEĞİMİZE DOKUNMAK İSTİYORUZ
Bu ancak, gençlerimize sahip çıkmak isteyen sizlerle mümkün olacaktır.
ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİNİ OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ
Bu hedefimiz burs verme onurunu taşıyacak olan sizlerin yardımseverliği ile sağlanacaktır.

Bilinmelidir ki,
“BİR ÖĞRENCİ BİR OKULU, BİR OKUL BİR TOPLUMU, BİR TOPLUM DÜNYAYI DEĞİŞTİREBİLİR” o halde özelde yöremizi, genelde dünyanın kaderini değiştirecek ve yöremizin aydınlık yüzü olacak öğrencilerimize bu fırsatı sağlamak için gelin siz de destek olun.
“SADECE EVİMİZDE TUTTUKLARIMIZ DEĞİL; ELİNDEN TUTTUKLARIMIZ DA EVLATLARIMIZDIR”
Bu kutsal amaç için bütün üyelerimizi, hemşehrilerimizi ve gönüldaşlarımızı burs vermeye davet ediyoruz. Bir öğrencinin bursunu tek başınıza karşılayabileceğiniz gibi; aile fertlerinizle, akrabalarınızla, komşularınızla, arkadaş grubunuzla birleşerek de bir burs verebilirsiniz veya burs verecek bir kişiyi dernekle tanıştırabilirsiniz.
Hemşerilerimiz ve dostlarımızın okumuş insan ve kültüre verdiği değerin önemini bilerek, BURS VERME ONURUNU yaşayacak dostlara şimdiden şükranlarımızı sunarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir